Where Tangents Meet! Pokračování po X letech ♥

Ahooj! Dnes tu máme pokračování TdG a také po MEGA dlouhé době Where Tangents Meet! ♥ Pro vzpomínku další dvě nedokončené mangy. Hiiro Ouji a Kanojo ni Naru Hi. Pěkné čtení přeje K-Xeepy.

Tamen de Gushi
Kapitola 193 již online. Užijte si krátkou chvilku s rozkošnou blondýnkou. ♥

Další kapitola už na Vás bude čekat v následujících dnech. Tak nezapomeňte odebírat náš instagram, kde se dozvíte novinky hned z první ruky! ♥ (@mysubscz)

Where Tangents Meet

Po X letech tu je další přeložená kapitola romantického webtoonu.♥ Dindin a Taiga se setkají v knihovně, kde vedou dá se říct škádlivý rozhovor nicméně je vyruší miloučká Rachell. 

Ovšem jestli budete číst celý příběh od první kapitolky, tak se omlouvám hned ze startu, čeština a skloňování je vážně na bodu mrazu. xD Oprava se již plánuje!

Přečtěte si 15. kapitolu ZDE.

Dále tu máme pro vzpomínku dva staré překlady: První je Hiiro Ouji, mangu, kterou jsem překládala já a u nás si můžete přečíst 0,1,2 kapitolu online. Hiiro Ouji manga pro milovníky upírů → Aby bylo možné chytit upíra číhajícího ve škole, Exorcistka Mana přestoupí, ale Okamoto-kun, upír o kterého se jedná, říká, že se upíři vyvinuli a již dávno se na lidech neživí, ale žijí na krevní transfuzi! Co Mana udělá s tímto ne tak hrozícím, bezstarostným, snadným upírem? 


A druhou vzpomínkovou mangou je Kanojo ni Naru Hi, kterou rozpřekládala Nanami. Online si u nás můžete přečíst 1,2,3,4 kapitolu. Tak doufám, že se Vám bude líbit. Kanojo ni Naru Hi → Miyoshi vždy soutěží a prohrává proti svému kamarádovi z dětství, Mamiya, který je ve všem dobrý. Jednoho dne se Mamiya zhroutí kvůli nemoci a je hospitalizován na někollik týdnů. Když se vrátí do školy, ukáže se, že je geneticky žena, a rozhodne se zkusit svůj život žít jako žena, která se nyní hodně shoduje s Miyoshiho hrůzou.

Žádné komentáře:

Okomentovat