Hrozno + sprite ?

 Zdravím všechny přeživší xD, dnes tu opět přináším pokračování Tamen de Gushi, další sladkou chvilku Where Tangents Meet a nějkou vzpomínku. ♥


195. Kapitola TdG si můžete přečíst ONLINE.  Už se pomalu a jistě blížíme k obří pauze a doufám, že to rozhodně nebude konec. :/ Jinak, co Vám můžu nakousnout o této kapitole? Hrozno + sprite = asi chuťovka. ♥ Sun se svými kámoši v ranní hodině se asi nebudou zrovna učit. 

Rozšoupla jsem se s překladem WTM, vím že jsem dost zrbklá a nemůžu se tohoto příběhu nabažit, proto tu máme 17. Kapitolu ONLINE. Nicméně se příběh pousouvá dál a Dindin se nerozvášní jen u pozorování hvězd a vyprávění, jaký je rozdíl mezi meteory a komety. Avšak víc se dozvíte v kapitole. :P 


Pro vzpomínku tu máme překlad od Nanami a to mangu Kimi ga Inakya Dame tte Itte ♥ manga je celá přeložená má dvě knihy po 4 kapitolách + 2 speciály. Snad se Vám manga bude líbit. 
 ONLINE → 
Fujii Nayu, 16 let a Furuya Oumi, 15 let, jsou kamarádi už dlouhou dobu. Nayu je jako maminka a stará se o Oumiho, se kterým sousedí ud od malička. Nayu stále poslouchá o vztazích a protože jí to nedá, zeptá se Oumiho, jestli někoho má rád. Oumi je zamilovaný do své krásné spolužačky. V momentě, kdy se Nayu tuto novinu dozví, je šokována a uvědomí si i své vlastní city k Oumimu. Jak se vypořádá Nayu se zjištěním, že je zamilovaná a zároveň odmítnutá?


Pěkné čtení přeju. Pro potěšení zanechej koment nebo nezapomeň sledovat náš IG @mysubscz ať ti nic neuteče. ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat