Goshimei Arigatou Gozaimasu + 187, 188 kapitola TdG

 Zdravím při nedělním večeru a přináším další amaterské překlady TdG. 

♥Můžete si přečíst 187 a 188 kapitolu. Omlouvám se, že je ze začátku hned překlep, pokusím se to v průběhu týdne opravit. :D Zdá se, že je jednodužší vše nahrát a uložit online na imgur než pak to zpětně opravovat. 

 ♥ Co můžu prozradit na pokračování oblíbeného příběhu TdG? Pečující Sun se postará o zranění Qiu, které si přihodila po cestě domů. Avšak lékárna není po cestě, tak tam Sun zaběhne sama a Qiu necha odpočívat. Jenomže v tu chvíli potká roztomilého klučinu. Určitě si ho budete pamatovat v předchozích dílech. 

♥ Další kapitoly můžete očekávat v Pondělí (28.06) Středu (30.06) a pak v Pátek nebo Sobotu.  

 

Goshimei Arigatou Gozaimasu 

Abychom tady nebyli opět jenom u Tamen de Gushi. Tak pro spestření a pro připomínku, tady máme další můj starý překlad.

♥ Goshimei Arigatou Gozaimasu je další romantická manga o jedné knížce. Popravdě se tahle manga vydávala v časopise a vznikly jen 4 kapitoly. Pokračování se už nikdy nedočkáme, proto tato manga byla zařazena mezi One volume.

♥  Hina Mizuki je dívka, která se nerada učí a její výsledky testů jsou samozřejmě nejhorší ze třídy. Dokonce většina učitelů neví, co si s ní počít. Jednoho dne, ale přijede mladý pohledný učitel jménem Sakuya Ichijo. Jeho způsoby učení jsou různé, ale když se s ním Mizuki učí, připadá jí, jakoby mluvila se svým kamarádem. Vyvine se u ní tajná láska k Sakuayovi, kterou se snaží, co nejlépe skrýt. Může Mizuki najít sílu a změnit své výsledky?

2 komentáře:

  1. Ty 2 nové díly jsou sladké a vtipné jako vždy 😂😂😂

    OdpovědětVymazat