Tajný vztah?

 Zdravíčko, dnes tu máme pokračování Tamen de Gushi a to rovnou tři kapitoly. Dále dvě romantické kapitoly Where Tangents Meet a jako vždy další vzpomínkový překlad.💗 Přeji pěkné čtení.


Tamen de Gushi

Kapitola 197,198,199 ONLINE právě u nás! V každé kapitole vás rozesměje něco jiného, jako třeba trapná chvilka Sun s inkoustem, Qiu a mezera v plotu no a poslední kapitola je spíše Vánoční speciál, kde  nádherně padají vločky z nebe. 


Where Tangents Meet

Dnes tu máme dvě kapitoly romantického příběhu, kde máme roztomilou bondýku Rachell s drsňákem Landnem. Po prvním polibku, který jsme si  mohli přečíst v minulé kapitole. Máme zrovna dost nemilý rozhovor, co by jste dělali vy, kdyby vám vaše láska nabídla vztah, ale, aby o něm nikdo nevěděl? 18 a 19. kapitola ONLINE.

Vzpomínkové "staré" překlady skupiny MySubs: OneShoty


Christmas No Sono Mae Ni
→ Na Štědrý den, při jasné noci města, rozdává nemotorný muž převlečený za Santu dárky. Odvíí se zde spousta příběhů...

Christmas Shimasho → Blíží se Vánoce. A to si také uvědomila dívka se jménem Kyouko. Kyouko má přítele (Takuta) a s ním chce strávit štědrý večer. A tak naplánovala spousty věcí, co by mohli spolu dělat, jenomže najednou se objeví jedno velké nedorozumění a tak jí to změní všechny plány. Tak co myslíte? Budou spolu na Štědrý večer, nebo ne?

Hajimari wa Suna no Ichiya → Americká organizérka Kate plánuje večírek a setkává se s krásným  mladým mužem u oázy v poušti zemi Zad.


Žádné komentáře:

Okomentovat